Ana Sayfa > Et Yemekleri > Portakallı Kuzu Ciğeri

(Portakallı Kuzu Ciğeri nasıl yapılır)

Portakallı Kuzu Ciğeri için kullanılan malzemeler :
150 gr. kuzu ciğeri
1 diş sarmısak
2 çay kaşığı yağ
1 adet portakal
dilediğiniz sebzeler
karabiber
tuz

Tarifi :
Ciğeri kuşbaşı doğrayın. Yağda sarmısakla beraber kavurup, soğumaya bırakın. Portakalın kabuklarını soyup, kare kare doğrayıp ciğerle karıştırın. Tuz ve karabiberini ekleyin.

Haşladığınız sebzelerle servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 1

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,026 saniyede oluşturuldu.