Gül Tatlısı 2 için kullanılan malzemeler :
1 adet yumurta
aldığı kadar un
kızartmak için sıvı yağ
2 su bardağı su
2 su bardağı toz şeker
süslemek için hindistan cevizi
Tarifi : Su içine şekeri koyun kaynatın içine limon suyu ekleyip soğumaya bırakın. Yumurta ile aldığı kadar unu yoğurun. Üzerini nemli bezle örtüp dinlendirin. Merdane ile kalınca açın. Parmak eninde şeritler kesin. Derin tavadaki kızgın yağın içine hamurları atıp kızartın. Soğuyan şerbeti üzerine dökün. Üzerine hindistan cevizi serpin.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 8
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 21 Şubat 2004