Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Barbunya Tava

(Barbunya Tava nasıl yapılır)

Barbunya Tava için kullanılan malzemeler :
1 kg barbunya
un veya mısır unu
tuz
kızartmak için yağ

Tarifi :
Temizlenip yıkanmış balıklar suyu süzüldükten sonra biraz tuzlanır. Sonra un veya mısır ununa bulanıp kızgın yağda her iki tarafı iyice kızartılır. Sıcak olarak servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 13 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Çok miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.





Sayfa 0,014 saniyede oluşturuldu.