Mayonezli Levrek için kullanılan malzemeler :
1 kilo levrek
1 havuç
yarım soğan
biraz maydanoz
1 defne yaprağı
1 limon
süslemek için yeşil marul yaprakları
tuz, karabiber
5 kaşık mayonez
Tarifi : Levreği temizledikten sonra bir tencereye koyun üzerine biraz su, 1 adet kazınmış havuç, yarım soğan, maydanoz, defne yaprağı, tuz ve karabiber koyup haşlayın. Servis tabağına marul yaprakları ve halka halka kesilmiş soğanla süsleyin. Balığın şeklini bozmadan yerleştirin üzerine krema sıkma aleti ile mayonez sıkıp süsleyerek servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kudret Gönderdiği tarih : 13 Temmuz 2004