Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Çokotop

(Çokotop nasıl yapılır)

Çokotop için kullanılan malzemeler :
1 paket pötibör bisküvi
125 gr. margarin
50 gr. çikolata
1 cay bardağı pudra sekeri
1 kahve fincanı süt
1 tatlı kasığı kahve
1 su bardağı fındık
hindistan cevizi

Tarifi :
Margarini eritip, bisküviyi ufalıyoruz. Çikolatayı rendeleyip, karıştırdıktan sonra, ceviz büyüklüğünde toplar yapıp bunları hindistan cevizine buluyoruz. Buzdolabında 2-3 saat bekletip servis yapabilirsiniz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 5

Gönderen : asuman
Gönderdiği tarih : 11 Ekim 2004

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,024 saniyede oluşturuldu.