Ana Sayfa > Kebaplar - Köfteler > Garnitürlü Biftek

(Garnitürlü Biftek nasıl yapılır)

Garnitürlü Biftek için kullanılan malzemeler :
3-4 parça biftek
1 su bardağı garnitür
2 sivribiber
1 soğan
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı teryağı
1 su bardağı su
tuz
karabiber

Tarifi :
Etler hafif yağlanmış tavada biraz tuz ve karabiber ilavesiyle kızartılır. Sonra etler başka bir tavaya alınıp altı kısık üzeri kapalı olarak tutulur. Etlerin kızartıldığı tavaya yağ
koyulup salça ve biber eklenir. Sonra un ilave edilip kavrulur. Karıştırılarak su koyulur. İçine garnitürler de koyulup karıştırılır. Sonra etler bu karışımın üzerine yerleştirilir. Bir
süre daha pişirildikten sonra servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 05 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,018 saniyede oluşturuldu.