Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Pabucaki

(Pabucaki nasıl yapılır)

Pabucaki için kullanılan malzemeler :
3 adet patlıcan
1 kutu labne peynir
1 kutu ton balığı
2 adet yeşil soğan
tuz, karabiber
kızartmak için sıvıyağ
2 adet kırmızı biber

Tarifi :
Patlıcanları alaca soyup uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Kızdırılmış sıvıyağda kızartıp servis tabağına alın. Soğanları ve kırmızı biberleri ince kıyın. Bir kasede labne peyniri ve ton balığını karıştırıp, soğan ve kırmızı biberleri ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edin. Patlıcanların ortalarını doldurun. Biraz dinlendirip servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 29 Nisan 2006

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,012 saniyede oluşturuldu.