Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Kompostolar - İçecekler
>
Mistral
(Mistral nasıl yapılır)
Mistral için kullanılan malzemeler :
2 çay kaşığı şeker
6 cl Greyfurt
0.15 cl Soda
1 dal taze nane
Tarifi :
Şeker ve greyfurt suyu bir kadehe konulur. İyice karıştırılır. Soğutulmuş soda eklenir ve buz konulur. Nane ile süslenir.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
1
Gönderen :
MeLTeM
Gönderdiği tarih :
31 Ekim 2008
Günün Menüsü
Mantar Çorbası
Çiğ Börek
Pazı Cacığı
Havuçlu Revani
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
15
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Fırında patates yapmadan önce , 10-15 dakika haşlayın ve çatal ile delin. Daha kolay pişecektir.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI