Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Pastalar - Kekler
>
Ağlayan Kek
(Ağlayan Kek nasıl yapılır)
Ağlayan Kek için kullanılan malzemeler :
4 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un
2 yemek kaşığı süt
1 paket kakao
1 paket kabartma tozu
Üstüne dökmek için:
2 su bardağı süt
Krema malzemesi:
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
1 paket hazır çikolata sosu
Tarifi :
Yumurta, şeker beş dakika çırpılır. Un, kabartma tozu, kakao ve 2 yemek kaşığı süt ilave edilir tekrar çırpılır.
Kek ayarında piştikten sonra üstüne iki su bardağı süt dökülür.
Krem şanti, sütle çırpılır. Dolapta bekletilir. Kek soğuduktan sonra üstüne sürülür.
Çikolata sosu üstündeki tarife göre hazırlanır, krem şantinin üzerine dökülür. Arzuya göre hindistan cevizi, dövülmüş fındık veya fıstıkla süslenir.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
8
Gönderen :
eReN KESDi
Gönderdiği tarih :
04 Aralık 2008
Günün Menüsü
Kırmızı Mercimek Çorbası
Hamsili Ekmek
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
18
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI