Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Tavuk Yemekleri
>
Susamlı Tavuk
(Susamlı Tavuk nasıl yapılır)
Susamlı Tavuk için kullanılan malzemeler :
1 tavuk göğsü
2 yumurta akı
1 çorba kaşığı susam
sıvı yağ
tuz
Tarifi :
Yumurtanın akları tuzla çırpılır. Doğranmış göğüs etleri buna bulanır. Sonra da susama bulanırlar. Son olark tavuk etleri kızgın yağda kızartılır.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
4
Gönderen :
MeLTeM
Gönderdiği tarih :
30 Mart 2004
Günün Menüsü
Şehriye Çorbası
Kaşarlı Kabak
Şehriye Pilavı
Limonata
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
20
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Yoğurt yapacağınız sütü kaynamaya başladıktan sonra beş dakika süreyle büyük bir kaşıkla havalandırırsanız yoğurdunuz daha lezzetli olur.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI