Prenses Kakamura Tatlısı için kullanılan malzemeler :
2 kutu toz krem şanti
2 paket kakolu bisküvi
1 paket beze
2 su bardağından biraz az, soğuk süt
arzuya göre pastane işi damla çikolata
2 paket hazır çikolata sosu
Tarifi : Kremşantiler derin bir kapta soğuk sütle çırpılır, kakaolu bisküviler küçücük parçalar halinde kırılır ve kremşantilerin içine eklenir. İyice karıştıktan sonra içi alimünyum folyo ile kaplanmış borcam ya da pyrex kabın içine 3'te biri dolacak şekilde konur, bezeler yerleştirilir ve damla çikolata kullanmak isterseniz hepsi beraber bezelerin üstüne dökülür. Sıkıştırarak yerleştirdikten sonra en üste tekrar beze yerleştirilir ve folyo ile kaplanarak derin dondurucuya atılır.
Donduktan sonra servis yapılmasına yakın çikolata sos hazırlanır ve üstüne kaplanır. Arzuya göre hindistan cevizi rendesiyle süslenir, soğuk servis yapılır.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 22 Şubat 2009