Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Ispanak Boraniyesi

(Ispanak Boraniyesi nasıl yapılır)

Ispanak Boraniyesi için kullanılan malzemeler :
1 kg. ıspanak
1/2 kg. incik
6 çarba kaşığı tuzlu yoğurt
1 baş sarımsak
1 baş soğan
1 çorba kaşığı nane
2 çorba kaşığı yağ
2 baş biber veya toz biber

Tarifi :
Önce et pişirilir. Soğan ve sarımsak doğranır. Soğanlar pembeleşinceye kadar kavrulur. Temizlenmiş doğranmış ıspanak ilave edilir. Et ve et suyu, haşlanmış nohut, biber, tuz, nane ve tuzlu yoğurt ilave edilip ağzı açık olarak kıvamı gelinceye kadar pişirilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : pirinç pilavı
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : aisha
Gönderdiği tarih : 05 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,010 saniyede oluşturuldu.