Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Kahvaltılık Salça

(Kahvaltılık Salça nasıl yapılır)

Kahvaltılık Salça için kullanılan malzemeler :
2 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı ceviziçi
yarim çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Tarifi :
Salçaları çukur bir kaba koyun. Ceviz içini havanda dövün. Ceviziçi, tuz, zeytinyağını biber ve domates salçasına katarak ve iyice karıştırıp püre haline getirin.

Not: İsteğe göre içerik arttırılabilir (mesela nane ve kimyonda eklenebilir). Bir de közlenmiş patlıcan katmayı deneyin.

Değişik kahvaltılar için...

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 8

Gönderen : yagmursezen
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,011 saniyede oluşturuldu.