Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Kremalı Fesleğenli Tavuk

(Kremalı Fesleğenli Tavuk nasıl yapılır)

Kremalı Fesleğenli Tavuk için kullanılan malzemeler :
2-3 yemek kaşığı margarin
yarım su bardağından fazla çiğ krema
2 adet ortaboy kuru soğan
1 çay kaşığı kuru fesleğen
1 çay kaşığı kırmızı biber
tuz

Tarifi :
Soğanları soyup boyuna şeritler halinde doğrayın. Tavaya soğanları ekleyin tuz ve margarinle soteleyin.

İçine fesleğen ve kırmızı bberi ekleyerek 1-2 dk. daha soteleyin. Kremayı ekleyerek 4-5 dakika karıştırarak kaynatın.

Kızarmış yada sotelenmiş tavuk eti üzerine sıcakken dökerek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Kabarık bir omlet yapmak istiyorsanız, bir çorba kaşığı suyun içerisine bir çay kaşığı mısır unu karıştırın. Hazırladığınız karışımı yumurtaya ilave edin





Sayfa 0,026 saniyede oluşturuldu.