Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Tavuk Yemekleri
>
Islama
(Islama nasıl yapılır)
Islama için kullanılan malzemeler :
3 yufka
3 su bardağı tavuk suyu
2 tavuk gögsü
1 su bardağı dövülmüş ceviz
Tarifi :
Tavuk göğüslerini iyice pişene kadar haşlayın ve suyunu kenara ayırın. Elle yada çatal yardımıyla pişen tavuk etini didikleyin.
Borcamı yağlayın, yufkaları rulo haline getirerek parçalara ayırın. Her parçayı ayırdığınız tavuk suyu ile ıslatıp borcama yerlestirin.
Tüm yufkaları yerleştirdikten sonra, kalan tavuk suyunu yufkaların üzerine dökün.
Son olarakta cezvede kızdırılmış tereyağını ve cevizleri ekleyerek sıcak servis yapın.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
6
Gönderen :
kartal72
Gönderdiği tarih :
07 Eylül 2009
Günün Menüsü
İrmik Çorbası
Zeytinyağlı Mantar
Kestaneli Pilav
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
23
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Sütü kaynatacağınız tencerenin ağız kısmına sıvı yağ sürerseniz, sütün taşmasını önlemiş olursunuz.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI