Ana Sayfa > Tatlılar > Kolay Tramisu

(Kolay Tramisu nasıl yapılır)

Kolay Tramisu için kullanılan malzemeler :
2 çorba kaşığı nescafe
2 çorba kaşığı tozşeker
1 hazır kakaolu pasta tabanı
1 büyük bardak sıcak su

krema malzemesi
500 ml süt
1 paket labne peynir
1 paket vanilyalı puding

süsleme için
2 yemek kaşığı kakao

Tarifi :
Bir bardağın içine nescafe, sıcak su ve şekeri karıştırın. Pasta tabanını iki parçaya ayırın. Hazırladığınız nescafeli karışımla kekin iki parçasını da ıslatın.

Vanilyalı puding i 500ml sütle pişirin.Biraz ılıyınca içine labne peyniri tel çırpıcı ile karıştırın.Islanmış kekin arasına ve üstüne eşit miktarlarda sürün.

Tel süzgeç yardımıyla toz kakoyu üzerine serpin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : yagmursezen
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,013 saniyede oluşturuldu.