Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Gazpacho

(Gazpacho nasıl yapılır)

Gazpacho için kullanılan malzemeler :
2-3 olgun domates
1 küçük boy kuru soğan
1 diş sarımsak
1 adet yeşil taze biber
1 adet orta boy salatalık
1 dilim kuru ekmek
2-3 yemek kaşığı sirke
yarım çay bardağı zeytinyağı
2/3 su bardağı domates suyu

Tarifi :
Ekmeği bir kasede üzerini geçecek kadar su ile 5 dakika bekletin. Daha sonra çatalın arkası ile suda ezin.

Sebzeleri soyup doğrayın. tüm malzemeleri blendırdan geçirin.

Üzerine dilediğiniz miktarda su ilave edip karıştırın. Soğutup fesleğen yaprakları ile servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : yagmursezen
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,029 saniyede oluşturuldu.