Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Tavuklu Meze

(Tavuklu Meze nasıl yapılır)

Tavuklu Meze için kullanılan malzemeler :
4 parça tavuk göğsü
yarım demet dere otu
1 orta boy kuru soğan
1-2 yemek kaşığı mayonez
2 su bardağı yoğurt

Tarifi :
İlk olarak tavuk göğüslerini haşlıyoruz. Bu sırada soğanı ve dere otunu ince ince doğruyoruz ve derince bir kaba koyuyoruz. Haşlanan tavuk göğüslerini ince ince elimiz yardımıyla parçalara ayırıyoruz. Daha sonra bunlarıda kabımızın içine koyuyoruz. İçine yoğurdumuzu, mayonezimi ve tuzumuzu ilave edip iyice karıştırıyoruz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : yagmursezen
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,021 saniyede oluşturuldu.