Tavuklu Meze için kullanılan malzemeler :
4 parça tavuk göğsü
yarım demet dere otu
1 orta boy kuru soğan
1-2 yemek kaşığı mayonez
2 su bardağı yoğurt
Tarifi : İlk olarak tavuk göğüslerini haşlıyoruz. Bu sırada soğanı ve dere otunu ince ince doğruyoruz ve derince bir kaba koyuyoruz. Haşlanan tavuk göğüslerini ince ince elimiz yardımıyla parçalara ayırıyoruz. Daha sonra bunlarıda kabımızın içine koyuyoruz. İçine yoğurdumuzu, mayonezimi ve tuzumuzu ilave edip iyice karıştırıyoruz.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : yagmursezen Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009