Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Üç Renkli Pasta

(Üç Renkli Pasta nasıl yapılır)

Üç Renkli Pasta için kullanılan malzemeler :
1 paket kakaolu toz puding (varsa çikolatalı ve vişne parçalı)
2 paket vanilyalı toz puding
3 su bardağı vişne suyu
1 litre süt
2 paket (yaklaşık 40 adet) pötibör bisküvi
üzerine hindistan cevizi antep fıstığı

Tarifi :
Kakaolu pudingi yarım litre süt ile pişirin. Dikdörtgen borcamı sudan geçirin. Pudingi borcama yayın.

Tencerenizi sudan geçirip 1 paket vanilyalı pudingi vişne suyu ile pişirin. Pötibör bisküvileri borcamdaki kakaolu pudingin üzerine dizin. Bisküvilerin üzerine de vişneli pudingi yayın.

Aynı tencerede bu defa kalan vanilyalı pudingi yarım litre süt ile pişirin. Tekrar bisküvi dizip pudingi yayın. (bisküviler ikinci kata yetmeyeceğinden kalan bisküvileri ezip toz haline getirin ve vişneli pudingin üzerine serpiştirin)

Dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : yagmursezen
Gönderdiği tarih : 08 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,017 saniyede oluşturuldu.