Ana Sayfa > Mamalar ve Çocuk Yemekleri > Peynirli Patates Püresi (20 Ay)

(Peynirli Patates Püresi (20 Ay) nasıl yapılır)

Peynirli Patates Püresi (20 Ay) için kullanılan malzemeler :
2 adet orta boy patates
1,5 su bardağı süt
1 çay bardağı kaşar rendesi

Tarifi :
Patatesler soyulur, doğranır. Üzerine süt konur, yumuşayana kadar pişirilir. Sonra çatalla ezerek püre yapılır. üzerine rende kaşar eklenir ve karıştırılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 08 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,033 saniyede oluşturuldu.