Ana Sayfa > Soslar > Keskin Sos

(Keskin Sos nasıl yapılır)

Keskin Sos için kullanılan malzemeler :
1 bas büyük soğan (kırmızı olursa daha iyi olur)
6 adet acı biber turşusu (başka turşularda olabilir o zaman içine acı kırmızı biber eklemek gerekir)
1 su bardağı yoğurt
bir çay fincanı zeytinyağ
tuz karabiber maydanoz

Tarifi :
Soğanı ve turşuları mutfak robotunda kıyın. Kıyılmış olan malzemenin içine yoğurt zeytinyağı, tuz ve biberi ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra maydanozu da ekleyerek bir defa daha karıştırın. Her tür yemekle ve tek basına meze olarak tüketilebilir ya da sandviç ekmeklerinin üzerine sürülerek ikram edilebilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 08 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,020 saniyede oluşturuldu.