Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Tavada Tavuk Pirzola

(Tavada Tavuk Pirzola nasıl yapılır)

Tavada Tavuk Pirzola için kullanılan malzemeler :
5-6 adet tavuk pirzola (kemiğinden ayrılmış)
1 yumurta
mısır unu, ya da galeta unu
tuz, baharat
2-3 çorba kaşığı sıvı yağ

Tarifi :
Her bir pirzolanın eti elle bir araya getirilerek önce yumurtaya (tuz ve baharat ile tatlandırılmış) sonra mısır ununa bulanır.

Tavada, az yağda önlü arkalı kızartılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,036 saniyede oluşturuldu.