Muzlu Şölen için kullanılan malzemeler :
2 adet muz
1 paket kakaolu bisküvi
1/2 su bardağı dövülmüş fındık
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı yumuşak margarin
1 yemek kaşığı portakal kabuğu rendesi
1 kase hindistan cevizi
Tarifi : İlk önce muz rendelenir. Daha sonra bisküviler robottan geçirilerek toz haline getirilir. İçine portakal kabuğu rendesi, vanilya, margarin, dövülmüş fındık ve rendelenmiş muz katılıp büyük toplar yapılır. Bu toplar hindistan cevizine bulanır. Dolapta biraz dinlendirdikten sonra servise sunulur.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : melaba Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009