Ana Sayfa > Tatlılar > Muzlu Şölen

(Muzlu Şölen nasıl yapılır)

Muzlu Şölen için kullanılan malzemeler :
2 adet muz
1 paket kakaolu bisküvi
1/2 su bardağı dövülmüş fındık
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı yumuşak margarin
1 yemek kaşığı portakal kabuğu rendesi
1 kase hindistan cevizi

Tarifi :
İlk önce muz rendelenir. Daha sonra bisküviler robottan geçirilerek toz haline getirilir. İçine portakal kabuğu rendesi, vanilya, margarin, dövülmüş fındık ve rendelenmiş muz katılıp büyük toplar yapılır. Bu toplar hindistan cevizine bulanır. Dolapta biraz dinlendirdikten sonra servise sunulur.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : melaba
Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,021 saniyede oluşturuldu.