Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Karides Kebap

(Karides Kebap nasıl yapılır)

Karides Kebap için kullanılan malzemeler :
200 gr karides
1 çay kaşığı biberiye
1 yarım çay kaşığı çeşni baharat
1 tutam tuz
1 tutam karabiber

Tarifi :
Temizlenmiş karidesleri elde bıçakla çekerek kıyma haline getirelim. Tuz ve baharatları ilave ederek biraz yoğuralım. Kıyılmış biberiyeleri de ekleyip tekrar yoğuralım. Elde ettiğimiz harcı şişe takarak kömür ateşinde iyice kızarıncaya kadar ızgara edelim. Domates ve maydanoz ile süsleyip servis yapalım.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,021 saniyede oluşturuldu.