Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Hibeş

(Hibeş nasıl yapılır)

Hibeş için kullanılan malzemeler :
1 su bardağı tahin
1 adet limon suyu
1 miktar kimyon
1 miktar kırmızı biber

Tarifi :
Bir kapta tahin ile limon suyu karıştırılır. Su ilave edilerek iyice karıştırmaya devam edilir. Kimyon ve kırmızı toz biber eklenir, servis tabağına alınır. Üzeri kimyon ve kırmızı toz biber ve taze nane ile süslenerek servis edilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,038 saniyede oluşturuldu.