Kabaklı Tavuk Salatası için kullanılan malzemeler :
2 adet kabak
1 adet tavuk göğsü
1 su bardağı yoğurt
3 diş sarımsak
6 dal dereotu
1 kaşık maydanoz
1 tutam tuz
1 su bardağı sıvı yağ
Tarifi : Kabaklar kazınır, küp şeklinde doğranır, sıvıyağda kızartılır, kağıt havluya çıkartılır. Tavuk göğsü haşlanır, didiklenir, karıştırma kabına kabak, tavuk, yoğurt, mayonuz, ezilmiş sarımsak, dereotu ve tuz konur, karıştırılır, servis tabağına aktarılır.
Soğuk servis edilir.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 2
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009