Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Madımak

(Madımak nasıl yapılır)

Madımak için kullanılan malzemeler :
1.5 kg. madımak:
bir kase yoğurt:
150 gr. pastırma:
bir-iki diş sarımsak:
tuz
biber
yağ
salça:

Tarifi :
1.5 kg. madımak temizlendikten sonra satırla kıyılarak iyice küçültülür. Bir tencereye yağ,salça,pastırma konularak kavrulur. Kıyılan madımak üzerine ilave edilir. 15 dakika pişirildikten sonra servis yapılır. Sarımsaklanmış yoğurt isteğe göre sos olarak kullanılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Balığı yıkadıktan sonra iyice kurulamak una ve yumurtaya daha iyi bulanmalarını sağlar bu da yemeğinize lezzet verir





Sayfa 0,013 saniyede oluşturuldu.