Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Isırgan Çeşitlemesi

(Isırgan Çeşitlemesi nasıl yapılır)

Isırgan Çeşitlemesi için kullanılan malzemeler :
2 demet ısırgan
2 adet soğan
1 demet pazı
1 demet taze soğan
1 demet maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı pirinç
karabiber
1 bardak su
tuz

Tarifi :
Soğanları yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Isırgan, pazı, taze soğan ve maydanozu ilave edip karıştırın. Daha sonra pirinç ve tuzu ilave edip kısık ateşte 20 dakika pişirin. Karabiber serperek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 8

Gönderen : melaba
Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Sert etler limon suyu ilave edilerek pişirilirse hem yumuşak ve lezzetli olur, hem de çabuk pişer.





Sayfa 0,026 saniyede oluşturuldu.