Ana Sayfa > Kompostolar - İçecekler > Pazı Cacığı

(Pazı Cacığı nasıl yapılır)

Pazı Cacığı için kullanılan malzemeler :
1/2 demet pazı
1 kase yoğurt
su
zeytinyağı
tuz

Tarifi :
Pazı yaprakları yıkandıktan sonra iri parçalar halinde doğranır ve bir tencereye koyularak hiç su eklemeden ağzı kapalı olarak 2-3 dakika pişirilir. Sonra yapraklar robottan geçirilir. İçine yoğurt ve biraz su da eklenerek robotta karıştırılır. Servis yapmadan önce tuzu koyulur ve servis kaselerinin üzerine biraz zeytinyağı ezdirilerek servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Kış
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 06 Ocak 2004

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,027 saniyede oluşturuldu.