Havuçlu Mozaik Pasta için kullanılan malzemeler :
1 kg havuç
2 paket pötibör bisküvi
1.5 su bardağı toz şeker
125 gr. margarin
1 su bardağı ceviz
1 su bardağı hindistan cevizi
1 paket vanilya
Tarifi : Havuçlar rendelenerek tencereye alınır. Tozşekeri eklenerek suyunu çekene kadar pişirilir. Pişince üzerine margarin eklenerek karıştırılır. Daha sonra vanilya ve ceviz eklenir.
2 paket pötibör bisküvi kırılarak içine ilave edilir. İyice karışmasını sağladıktan sonra yağlı kâğıdın üzerine Hindistan cevizi serpilir.
Karışım konularak rulo yapılır. Biraz dinlendirildikten sonra dilimlenerek servis yapılır.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009