Kabaklı Omlet için kullanılan malzemeler :
4 yumurta
2 kabak
50 gr. kaşar
4 adet yeşil soğan
çeri domates
sıvıyağ
tuz, karabiber
Tarifi : Kabakları yuvarlak ve ince bir şekilde doğrayarak sıvıyağda soteleyin. Bir süre soteledikten sonra üzerine ince doğranmış taze soğan ve dere otunu da ilave ederek bir süre daha soteleyin, tuzunu ve baharatını ayarlayın. Diğer taraftan yumurtaları bir kapta çırpın. Üzerine tuz ve kaşar peyniri rendesini ekleyerek karıştırın. Sotelenen kabakların üzerine yayın. Çift taraflı pişirin.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009