Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Balkaymaklı Pankek

(Balkaymaklı Pankek nasıl yapılır)

Balkaymaklı Pankek için kullanılan malzemeler :
1 yumurta
100 gr. tereyağı
2 çorba kaşığı tozşeker
1tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı vanilya
1çay bardağı süt
alabildiği kadar un

arası için:
bal
kaymak
yeşil fıstık

Tarifi :
Karıştırma kabına 1 adet yumurtayı kırın. Üzerine sütü toz şekeri, vanilya ve kabartma tozunu ve alabildiği kadar un ilave ederek karıştırın. Tavaya sıvıyağı alın. Kaşık yardımıyla karışdan dökün. Servis tabağına pankekleri alın. Üzerlerine kaymak ve bal ile servis edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.





Sayfa 0,031 saniyede oluşturuldu.