Limonlu Salata Sosu için kullanılan malzemeler :
1 adet limon
1 demet maydanoz
1 çay kaşığı hardal
2 kaşık ayçiçek yağı
Tarifi : Hardal ile ayçiçeği iyice karıştırılır. Üzerine önce karabiber, sonra limon suyu ve ince ince doğranmış maydanoz eklenir. Bu sos mevsime göre bütün salatalarda kullanılabilir. Ayrıca buzdolabında üstü kapalı bir kavanozda en az 10 gün bekletebilirsiniz. Sadece kullanırken bir iki defa çalkalamanız yeterlidir.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009
Kabarık bir omlet yapmak istiyorsanız, bir çorba kaşığı suyun içerisine bir çay kaşığı mısır unu karıştırın. Hazırladığınız karışımı yumurtaya ilave edin