Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Kaşarlı Domatesli Ekmek

(Kaşarlı Domatesli Ekmek nasıl yapılır)

Kaşarlı Domatesli Ekmek için kullanılan malzemeler :
200 gr domates
300 gr kaşar peynir
10 dilim tost ekmeği
1 tutam tuz
1 tutam karabiber
1 tutam kekik
1 kaşık zeytinyağı

Tarifi :
Domatesleri ilk olarak yıkayıp kurulayın ve ince dilimler halinde kesin. Kaşar peynirini tost ekmeği büyüklüğünde dilimleyin. Fırın tepsisini yağlayın ve ekmekleri tepsiye dizin. Üzerine bir dilim tost kaşarı ve bir dilim domates koyun. Domatesli ekmeklerin üzerine tuz serpip, biraz zeytinyağı gezdirin.

Domatesli ekmekleri 220 derecelik fırında peynirler eriyip üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcakken servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yemek taşarsa yemeğin taştıgı yere hemen bolca tuz serpin. Ocak soğuyuncaya kadar öylece kalsın. Soğuduktan sonra kolayca temizlenir.





Sayfa 0,011 saniyede oluşturuldu.