Kayısılı Renaissance Rulo için kullanılan malzemeler :
1 adet somon fileto
200 gr kayısı
50 gr krema
1 demet pazı yaprağı
1 miktar tuz
1 miktar karabiber
Tarifi : Fileto somon balığı ince bir şekilde açılır ve kenarlarından artan balıklar mutfak robotu veya blendırda iyice kıyılarak fars yapılır. Farsın içine malatya kayısısı ile krema konarak tatlandırılır. Somon balığının içerisine pazı yaprakları açılır ve fars sürülerek somon rulo hale getirilir, somon rulosu tekrar hamura sarılır ve 170 derecede 25 dakika pişirildikten sonra soğuk olarak servis yapılır.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009