Ana Sayfa > Çorbalar > Sarımsak Çorbası

(Sarımsak Çorbası nasıl yapılır)

Sarımsak Çorbası için kullanılan malzemeler :
6-7 diş sarımsak
2 kaşık zeytinyağı
1 küçük havuç
1 küçük şalgam
1 pırasa
1 küçük patates
2-3 kereviz yaprağı
kekik, defne, tuz, karabiber

Tarifi :
Bütün sebzeler ve sarımsaklar soyulup küçük küçük doğranır. Zeytinyağında 2-3 dakika çevrilir. Tuz, defne, kekik eklenmiş suda haşlanır ve blendırdan geçirilir. Üzerinde kızarmış ekmek dilimleri ile servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,029 saniyede oluşturuldu.