Ana Sayfa > Çorbalar > Bayat Ekmek Çorbası

(Bayat Ekmek Çorbası nasıl yapılır)

Bayat Ekmek Çorbası için kullanılan malzemeler :
5 dilim bayat ekmek
1 çorba kaşığı ceviz
1 çorba kaşığın un
1 çorba kaşığı salça
1 kase tavuk suyu
1/2 litre su
sıvı yağ
tuz

Tarifi :
Ekmekler küp küp doğranır ve tencereye koyulan sıvı yağda karışrırarak kızartılır. İçine un ilave edilip kavrulur. Ceviz ve salça koyup karıştırılır. Suyu ve tavuk suyu ilave edilip kaynamaya bırakılır. Kaynayınca tuzu atılıp servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 30 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,030 saniyede oluşturuldu.