Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Kompostolar - İçecekler
>
Lohusa Şerbeti
(Lohusa Şerbeti nasıl yapılır)
Lohusa Şerbeti için kullanılan malzemeler :
½ kg lohusa şekeri
5 su bardağı toz şeker
15 adet karanfil
3-4 kabuk tarçın
15-20 bardak su
Tarifi :
Büyük bir tencereye su, şeker (isteğe göre ayarlanır) ve lohusa şekeri konulur. Yarım saat kaynatılır.
Kabuk tarçınlar ve Karanfiller bir tülbent içinde tencereye atılır. Kaynatmaya devam edilir.
Hepsi süzülerek sıcak ya da soğuk ikram edilir.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
20
Gönderen :
kartal72
Gönderdiği tarih :
14 Eylül 2009
Günün Menüsü
Kıymalı Oymaç Çorbası
Ispanaklı Tart
Pirinç Pilavı
Krem Şantili Mozayik Pasta
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
11
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Çok miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI