Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Tuzlu Badem

(Tuzlu Badem nasıl yapılır)

Tuzlu Badem için kullanılan malzemeler :
yarım kilo iç badem
1 yumurta beyazı
3 çay kaşığı tuz

Tarifi :
Badem kaynar suda 5 dakika haşlanır. Soğuk su ile soğutulup kabukları temizlenir. Bir kap içinde badem çarpılmış yumurta beyazı, tuz iyice karıştırılır. Bir tepsiye yayılıp orta ateşli fırında altüst edilerek pişirilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Cevizlerin kabuklarını kolayca açabilmek için onları bir gece tuzlu suyun içerisinde bekletin. Böylece içleri de dağılmayacaktır.





Sayfa 0,011 saniyede oluşturuldu.