Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Acuka

(Acuka nasıl yapılır)

Acuka için kullanılan malzemeler :
2 parmak kalınlığında ekmek içi
pul biber,kırmızı biber, kimyon, karabiber
1 ekmek dilimi
beyaz peynir
2 kaşık salça
sıvıyağ
limon
sarımsak
fındık içi

Tarifi :
Sarımsak ve fındık içi dövülür. Ekmek ve peynir ufalanır. Daha sonra malzemelerin hepsi yoğrulur. Köfte şekli verilerek servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,033 saniyede oluşturuldu.