Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Rokalı Haydari

(Rokalı Haydari nasıl yapılır)

Rokalı Haydari için kullanılan malzemeler :
150 gram süzme yoğurt
1 demet roka
2 diş sarmısak
yeterince tuz

Tarifi :
Rokalar kızgın yağda kızartılır ve yağı süzülür. İnce ince doğranıp yağı sıkıldıktan sonra diğer bütün malzemeler ile karıştırılıp tatlandırılır ve servis edilir.


Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yemek tuzluysa fazla tuzunu almak için, 1 adet patatesi soyup yemeğinize doğrayın. Bir kaç dakika kaynatın.





Sayfa 0,014 saniyede oluşturuldu.