Ana Sayfa > Soslar > Portakallı Ekşi Salça

(Portakallı Ekşi Salça nasıl yapılır)

Portakallı Ekşi Salça için kullanılan malzemeler :
1 portakal
1 limon
tuz
biber
zeytinyağı

Tarifi :
Çukur bir kaseye 1 portakalın, 1 limonun suyu, tuz, biber ve zeytinyağı yedirerek çarpılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Bu salça bütün ızgara balıklarda kullanılabilir
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,015 saniyede oluşturuldu.