Ançuez Sosu için kullanılan malzemeler :
900 ml. beşamel sos
3-4 çorba kaşığı ançuez esansı (veya 2 çorba kaşığı ançuez ezmesi)
50 gr. yağ
100 ml. krema
taze çekilmiş karabiber
toz kırmızıbiber
tuz
Tarifi : Sıcak beşamel sosa ançuez esansını veya ezmesini ekleyip karıştırın. Yağı ve kremayı ilave edip, yeniden karıştırın. Tuz ve karabiberini kontrol edin. Biraz toz kırmızıbiber katarak sosu tamamlayın. İnce bir süzgeçten geçirip süzün.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Bu sos ızgara balıkların yanında servis edilebilir.
Kaç Kişilik : 6
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009