Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Kasato Pastası

(Kasato Pastası nasıl yapılır)

Kasato Pastası için kullanılan malzemeler :
5 paket kakaolu küçük bisküvi
125 gr. margarin
4 su bardağı süt
kreması için,
1 kutu kremşanti (2 poşet)
3 adet yumurta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı kakao

Tarifi :
Krem şantiyi 3 su bardağı süt ilave edip çırpın 1 su bardağı süt daha ekleyip katılaşıncaya kadar cırpın orta büyüklükte dört köşe bir kabın altına 2 santimetre kalınlığında krem şanti koyun üzerine bir kat bisküvi dizdikten sonra tekrar krem şanti koyun bisküvitler bitinceye kadar en üste krem şanti gelecek şekilde krem şanti bisküvi sıralamasını sürdürün kreması için margarini eritin margarin ılıdıktan sonra yumurtayı pudra şekeri kakaoyu ilave edip çırpın hazırladığınız kremayı pastanın üzerine dökün 12 saat buzdolabında bekletin sonra süsleyerek servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,014 saniyede oluşturuldu.