Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Piliç Şinitzel

(Piliç Şinitzel nasıl yapılır)

Piliç Şinitzel için kullanılan malzemeler :
6 adet dövülmüş tavuk göğsü
süt
galeta unu
un
2 yumurta
tuz
karabiber
kızartmak için sıvı yağ

Tarifi :
Dövülmüş tavuk eti tuz ve karabiberle ovulur, yayvan bir kaba koyulan süte batırılır, unlanır, çırpılmış yumurtaya bulanır, son olarak galete ununa bulanır ve kızgın yağda iki tarafı da altın sarısı renk alana kadar kızartılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 23 Kasım 2003

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,021 saniyede oluşturuldu.