Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Tatlılar
>
Saraya
(Saraya nasıl yapılır)
Saraya için kullanılan malzemeler :
1 paket tost ekmeği
125 gr tereyağı
2 bardak süt
5 kaşık irmik
180 gr krema
şurubu için :
1,5 bardak şeker
1 bardak su
Tarifi :
Tost ekmegini blenderdan geçirin. Yağı eritip ekmekle iyice yoğurun, karışımı yuvarlak tepsiye iyice bastırın.
İki bardak sütle irmiği pişirin. Kremayı ekleyip karıştırın, ekmeğin üzerine yayın. Fırında kızarıncaya kadar pişirin.
Şurubu kaynatıp soğutun. Pişen tatlıyı servis tabağına ters çevirin, şurubu kaşık kaşık yavaşça üzerine dökün.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
6
Gönderen :
kartal72
Gönderdiği tarih :
15 Eylül 2009
Günün Menüsü
Mantar Çorbası
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Yalancı Su Böreği
Lokma
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
22
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Salatayı erken yapmanız gerekirse, bozulmaması için üzerine nemli bir bez örtün ve sosunu koymayın. Sofraya alırken sosunu ilave edin.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI