Kestaneli Toplar için kullanılan malzemeler :
2-2,5 paket çikolatalı ikram bisküvi (toz haline getirilmiş)
1 portakal kabuğunun rendesi (ince tarafla rendelenip şekerle ezilmiş)
1 portakalın suyu
10 adet çikolata kaplı kestane ezmesi (veya sade kestane püresi)
1 avuç ceviz içi (dövülmüş)
yarım çay bardağı süt
üzeri için :
eritilmiş çikolata
antep fıstığı / hindistan cevizi
Tarifi : Toplar için süt hariç kalan malzemeyi karıştırın. Sütü azar azar ekleyerek hamur haline getirin. Hamurdan cevizden küçük parçalar koparıp yuvarlayın. Yuvarladığınız topları çikolataya batırıp antep fıstığında yuvarlayın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 15 Eylül 2009