Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Mamalar ve Çocuk Yemekleri
>
Hindistan Cevizli Kartopu
(Hindistan Cevizli Kartopu nasıl yapılır)
Hindistan Cevizli Kartopu için kullanılan malzemeler :
3-4 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı süt tozu
3/4 su bardağı toz şeker
200 ml çiğ krema
Tarifi :
Hepsini karıştırıp yoğurun. Minik yuvarlaklar yapıp hindistan cevizine bulayın. (Katılaşması için buzdolabında muhafaza edin.) Arzu ederseniz küçük kağıt kalıplarda servis yapabilirsiniz.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
4
Gönderen :
kartal72
Gönderdiği tarih :
15 Eylül 2009
Günün Menüsü
Kırmızı Mercimek Çorbası
Fırında Karnabahar
Patatesli Rulo Börek
Muhallebi
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
28
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Domates kabuğunun kolayca soyulabilmesi için domatesleri kaynar suda bir dakika bekletin.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI