Ana Sayfa > Soslar > Defne Sosu

(Defne Sosu nasıl yapılır)

Defne Sosu için kullanılan malzemeler :
1 çorba kaşığı hardal tohumu
1 çorba kaşığı hardal
1 çay bardağı bira
1 çorba kaşığı sirke
1 adet soğan
3 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz

Tarifi :
Hardal tohumunu havanda dövün
Derin bir kabın içerisinde tüm malzemeleri karıştırıp, yağı ilave edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,028 saniyede oluşturuldu.