Ana Sayfa > Soslar > Jambonlu Sos

(Jambonlu Sos nasıl yapılır)

Jambonlu Sos için kullanılan malzemeler :
150 gram dana jambonu
1 orta boy kavanoz konserve mantar
2 kutu sıvı kremşanti

Tarifi :
Dilimlenmiş jambonları 0.5 santimetre eninde ince şeritler halinde kesin. Mantarları yeteri kadar suyla sertliklerini kaybedecek kadar haşlayın, sudan çıkarıp ince ince dilimleyin. Büyük bir kapta jambonları, mantarları ve krem şantiyi karıştırın, yeterince tuz ekleyin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Makarnayla servis yapın.
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Soğanın gözlerinizi yakmamasını istiyorsanız üzerine sirke döküp birkaç dakika beklettikten sonra soyun. Ya da soğanı bir süre buzlukta bekletin.





Sayfa 0,031 saniyede oluşturuldu.